Arhivă ‘Politic’

Mi-e scârbă……

images

Nu credeam să-mi fie atât de ruşine de mine. Sunt un dobitoc ce a crezut că în decembrie 1989 s-a întors lumea cu fundu-n sus şi datorită gravitației vor curge râuri de bunăstare peste noi. Mă vedeam spălându-mă cu FA şi fumând Kent lângă o cutie de bere Pils.

DESPRE ȘANSELE SALE LA ȘEFIA PNL,LUDOVIC ORBAN afirma:“am prima şansă la câştigarea alegerilor interne”

Ludovic-Orban-2-1440x564_c

Ludovic Orban, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a declarat, miercuri, la Cluj, că până în prezent are sprijinul a 27 din cei 47 de preşedinţi de filiale, el considerând ca are prima şansă la câştigarea alegerilor interne din 17 iunie.

Scrisoarea unui indignat

VictorBostinaru-Strasbourg26Noiembrie2014-300x199

Domnule Preşedinte, V-am văzut duminică seara coborând din mașina prezidențială, tocmai dumneavoastră, garantul Constituției și mediatorul dintre puterile statului, alăturându-vă unui miting neautorizat, dar pe care parcă păreați că l-ați inspirat. Am fost șocat și umilit să văd că președintele țării mele a devenit protestatar.

Europa va fi socială sau nu va fi deloc!

Europarlamentar-Maria-Grapini

Amendamente importante făcute de europarlamentarul Maria Grapini pe tema drepturilor sociale comunitare Parlamentul European a dezbătut, joi, Raportul privind Pilonul European al drepturilor sociale, document important pentru cetăţenii statelor comunitare, pentru că reglementează până la urmă viaţa tuturor. Europarlamentarul Maria Grapini a făcut şi semnat numeroase amendamente, pe marginea acestui raport, pe care l-a catalogat […]

Sfântul Nicolae, marcat în inima Europei!

15283936_1168676169847734_8665952708284468674_n

Europarlamentarul Maria Grapini duce frumosul României la Bruxelles După acțiunile de succes, organizate întru promovarea României, în spectrul național și internațional, Maria Grapini încheie anul 2016 cu un eveniment grandios, dedicat sută la sută țării pe care o reprezintă, derulat, timp de două zile, chiar în forul cheie al deciziei comunitare: Parlamentul European.

PREMIERUL ROMÂNIEI, DECLARAŢIE LA FRANCE 24 CARE-I PUNE LA PUNCT PE LIDERII EUROPENI

ciolos44-465x215

Probabil că este una dintre poziţiile cele mai cerebrale şi ferme ale unui prim-ministru român din ultimii ani sau cel puţin aşa consideră unii. Dacian Cioloş, primul ministru al României, fost comisar european, nu se dezminte şi a continuat nu doar turneul prin capitalele principalilor lideri ai Uniunii Europene dar şi declaraţiile pline de curaj.