Arhivă aprilie, 2015

ORGANIZATIILE TIGANESTI SI MAGHIARE NU AU LOC DE ROMANI

Bogdan-Diaconu-romania-rusia

Organizațiile țigănești și maghiare se simt discriminate prin însuși faptul că existăm ca români. De altfel, toate imperiile și puterile din jurul nostru au trăit această imensă ”discriminare”, doar de aceea au încercat să ne transforme în altceva.

O CARTE VECHE DE 1000 DE ANI ,RASTOARNA TEORIILE ISTORICE……..

Codex-Rohonczi

Dacii scriau de la dreapta la stânga, iar citirea se făcea de jos în sus De la daci nu au rămas izvoare scrise. Prea puţine se ştiau despre locuitorii zonei carpato-dunărene, după retragerea romanilor. O carte veche de aproape 1.000 de ani, păstrată la Budapesta, răstoarnă teoriile istoricilor.

VA MAI AMINTIȚI ALOCUȚIUNEA LUI ADRIAN NÂSTASE DIN 1993 ?

harta_politica_ucraina

Se discută mult, in aceste zile, si in perspectiva reuniunii de la Riga, despre situatia din Ucraina. M-am gândit că ar fi util să reamintesc, in acest context, alocutiunea mea, din mai 1993 – in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor – in fata Radei Supreme a Ucrainei. Era o perioada de nationalism identitar, dupa […]

STATUL ISLAMIC AVERTIZEAZÂ SUA

statul-islamic-a-rapit-170-de-barbati-in-nordul-irakului-ca-represalii-dupa-ce-localnicii-au-dat-ars-steaguri-ale-gruparii-teroriste-138121-1

Statul Islamic avertizează că în SUA va avea loc un nou atac, în genul celui de pe 11 septembrie 2001 Gruparea Statul Islamic ameninţă din nou Statele Unite cu distrugerea.

NAVE RUSEȘTI DE RAZBOI IN CANALUL MÂNECII

Severomorsk2-400x200

Trei nave ruseşti de război au intrat în Canalul Mânecii, cu destinația Oceanul Atlantic Marina Regală Britanică monitorizează trei nave ruseşti de război care au intrat în Canalul Mânecii.

BEIJINGUL INGRIJOREAZA SUA

what-to-do-in-beijing-41

Insulele secrete ale Chinei îngrijorează SUA Insulele secrete artificiale pe care Beijingul le construieşte în Marea Chinei de Sud îngrijorează Statele Unite.