Arhivă mai, 2015

ÎNCOTRO NE ÎNDREPTÂM,DOAMNE ?

4dc0a-1234

Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989 Multe dintre punctele de mai jos le-am mai atins dar in articole separate, acum sunt grupate intr-un articol lung dar foarte elocvent. Cititi cu mare rabdare si atentie, poate va veti trezi in al 12-lea ceas, altfel Natiunea Romana va disparea pe vecie. Cei care conduc destinele României […]

DE LUAT IN SEAMA !!!!!

Davos1996_2

O DECLARATIE DE INDEPENDENTA DIN CIBERSPATIU de John Perry Barlow email datat din data de Vineri, 9 Februarie 1996 17:16:35 + 0100 Ieri, nevertebratul de la Casa Albă a semnat Actul de Reformă intitulat „Telecom 1996″ în timp ce Tipper Gore a luat fotografii digitale ale procesului pentru a le include într-o carte intitulată „24 […]

ROMANIA CEL MAI PUTERNIC POL ENERGETIC DIN LUME

tara-luanei-e1431367898687

Cercetătorii japonezi au declarat că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume, Vârful Omu. Echipa de japonezi care a avenit în România și a realizat măsurători în acest sens, s-a deplasat și în Buzău, în Țara Luanei sau Poarta lui Dumnezeu.

S-A DESCHIS OFICIAL LA BUCURESTI CENTRUL RUS DE STIINTA SI CULTURA

15-mai-2015-019-655x360

La ceremonie au participat şeful Rossotrudinichestvo Lyubov Glebova, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania Oleg Malginov, liderul comunitatii rusilor lipoveni, deputatul Miron Ignat, vicepresedintele Institutului Cultural Român, Nagy Zoltan. Centrul s-a deschis la doar doi ani de la semnarea Acordului intre Guvernul Federatiei Ruse si Guvernul României.

SEMNAREA UNUI ACORD LA SUMMITUL BRICS PENTRU CREAREA NBD

21b3784

Al șaselea summit BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), care a avut loc în Brazilia, o replică dată occidentului care vrea să izoleze Rusia, a pus prima cărămidă la baza Noii Bănci de Dezvoltare”, o replică la Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

NAVE DE RAZBOI CHINEZE AU INTRAT IN MAREA NEAGRA

chinese-navy

Un grup operativ de nave de război chineze, constând într-un vas cisternă de alimentare şi două fregate militare, cu rachete autoghidate la bord, a intrat ieri în apele Mării Negre prin Strâmtoarea Bosfor. Scopul intrării acestor nave în Marea Neagră este deocamdată necunoscut, informează site-ul Ria Novosti.